Kensgård for life

Välkommen och välkommen! Nu är jag tillbaka med ett nytt inlägg. Det har blivit väldigt mycket uppdatering på bloggen redan denna vecka, men det tycker jag bara är roligt. Idag kommer jag berätta om när min bästa vän gick på samtalsterapi i Höör. Hon gick på detta eftersom hon inte mådde bra på grund av några grejer, men jag kommer absolut inte gå in på vad det var eftersom det är väldigt personligt.

Min bästa vän har haft det väldigt svårt i livet. Det är ingenting speciellt som har hänt då hon har haft en bra uppväxt med en bra familj och så vidare, men hon har bara inte mått bra. Det är vanligt att de som har det bäst mår sämst och ingen vet vad det har för koppling egentligen, mer än att det bara är så. Hon har velat att rätt länge att jag ska hjälpa henne med att må bättre, men jag kan inte göra någonting egentligen mer än att finnas för henne, tills jag kom på att hon kunde gå på samtalsterapi i Höör hos Kensgård for Life. En av våra andra vänner gick dit en gång och vi har pratat mycket med henne om detta och hon rekommenderade det starkt. Först ville min bästa vän inte gå på samtalsterapi i Höör eftersom hon är så otroligt blyg för nya människor, men när jag förklarade för henne att detta kanske gör att hon mår mycket bättre så gick hon dit, och jag följde med såklart. Nu mår hon lite bättre och hon säger att hon sak gå tillbaka för att få mer hjälp, det blir jag stolt över. Så glöm inte, mår ni dåligt så ta tag i det så att det inte går för långt. Ni är bäst.