Ett mysigt hunddagis i Täby och Vallentuna

Hej allihopa, välkomna till ytterligare ett blogginlägg av mig, om mitt liv. Som ni vet så skriver jag om allt som händer i mitt liv i den här bloggen, och den fungerar på så sätt som en ventil för mig. Jag tycker om att skriva om allmänna saker, vardagliga ting och ibland även lite viktigare saker. Jag älskar samspelet jag har med er, mina läsare, och uppskattar när ni kommer med feedback eller bara kommenterar på mina inlägg och visar att ni hänger med. De flesta av er vet redan att jag har två hundar – labradoren Triton och dvärgpudeln Ariel. De är en lite otippad duo, men de älskar varandra och trivs mycket bra i varandras sällskap. Jag har alltid tyckt om hundar, och har varit hundägare i större delen av mitt liv. Tyvärr har jag fått byta jobb och det innebär att jag inte längre kan vara hemma med mina hundar på dagarna, vilket jag verkligen är ledsen över. Hundarna är mitt liv, de älskar mig och jag vet att de kommer att bli väldigt ledsna över att inte umgås med mig dagligen.

Därför är jag väldigt glad att jag hittat ett hunddagis här i Täby och Vallentuna som jag verkligen tror att mina hundar kommer att trivas på. Hunddagiset heter Stay and Play Hundcenter och drivs av Izabelle Maelan. Det första intrycket jag fick av hunddagiset var mycket positivt och alla hundarna verkade så glada och harmoniska där. Jag tror därför att detta är den bästa lösningen för att mina små hjärtan ska få en givande och trygg vardag, tillsammans med utbildade skötare.